24 Kasım 2011

Yeniçarşım.com ile Evden Çıkmadan Çarşıya Çıkıyoruz!

Ekim ayından bu yana yayında olan Yeniçarşım.com, alışkın olduğumuz e-ticaret sitelerinden oldukça farklı. Site şimdiden sloganı olan “Evden çıkmadan çarşıya çık” mottosunu fazlasıyla yerine getiriyor. Çünkü şimdiden Yeniçarşım.com’da yüzlerce mağaza var ve siz dilediğiniz ürünü bu mağazalar arasından seçerek satın alabiliyorsunuz. Üstelik, internetten alışveriş yaparken en çok çekindiğimiz “güvenlik” engelini Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi ile çözmüşler.

Yeniçarşım.com’un diğer alışveriş sitelerinden önemli farkları var. Platformun en belirgin karakteristiği olan alıcı ile satıcıyı bir araya getirme stratejisi, satıcıların (mağazaların) ticari kuruluş olması gibi akıllıca bir taktikle desteklenerek, son derece başarılı bir sistem getirilmiş durumda. Yeniçarşım.com’da satış yapan her mağaza, ticari unvana sahip, fatura kesen ve dolayısıyla garantili ürün satan mağazalar. Bu sayede aynı ürünü birden fazla mağaza arasından güvenle seçerek satın alabiliyorsunuz. Herhangi bir problemde “Hürriyet Güvenli Alışveriş Sistemi” ve Yeniçarşım’ın başarılı müşteri hizmetleri departmanı hizmetinizde.

www.yenicarsim.com'da 24 farklı kategoride onbinlerce ürün bulunuyor. Ayrıca, hobi ve oyuncak bölümünde birbirinden ilginç ürünler mevcut.

Ayrıca, www.facebook.com/yenicarsim ve www.twitter.com/yenicarsim adreslerinden ise Yeniçarşım’ı takip edebilir, kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.



Bir bumads advertorial içeriğidir.

12 Kasım 2011

VanilyaClub Yeni Ürün Deneyimlerim-1

Merhabalar,

Bayramdan önce VanilyaClub hediye paketim elime ulaştı. Öncelikle şunu söylemeliyim ki paket çok şıktı. Pembeli morlu kurdelalı bir paket ve mis gibi bir koku karşıladı beni...

İlk ürün yani paketin mis gibi kokması sağlayan parfümümüzden bahsetmek istiyorum.

Alessandro Stiletto Bacak Parfümü: Kokusu süperrrrr, bayıldım, bacak parfümü olduğunu bilmezdim onu da öğrendim. Zaten dünya da ilk bacak ve ayak parfümüymüş. Duymamam normal yani :) Görselini de paylaşayım hemen. Parfümün dışı mor renk o bile beni benden almaya yetti :)

Sex and the City, Desperate House Wives gibi dizilerde de kullanılıyormuş. Acaba bizdeki çakma olanında da kullanılıyor mu? (Umutsuz ev kadınları :) ) Şekerli ve meyveli bir kokusu var, uzun süre kalıcılığını koruyor. 

Fiyat araştırması da yaptım elbette, 50 ml'lik şişenin ücreti 59 € ile 99 TL arasında değişiyor.

Diğer ürünlerle ilgili deneyimlerimi daha sonraki postlarımda sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.


05 Kasım 2011

İyi Bayramlar

Merhabalar,

Yarın bayram... Genelde bayramlarda evde olmayı sevmem. Bazen bir yıldır görüşmediğin insanlarla belki de aynı gün iki kez görüşüyorsun, iadeyi ziyaret mantığı bana ters. Bunu anlayamıyorum. Daha organize olunmalı. Nedense her şey karşılıklı yapılmaya çalışılıyor. Garip... 

Görüşmek için bayramı beklemeye ne gerek var? İstersen zaten sevdiklerini her zaman görürsün, bunun için vakit ayırabilmek değil midir önemli olan. Kapı kapı gezip baklavaları, börekleri höpletip, şeker komasına ramak kala ziyaretlere devam etmek zor iş. Bunu layıkıyla yapanları takdir ediyorum, o ayrı tabi :)) 

Kurban bayramına karşı ise daha bir ön yargılıyım. İnsanlara insanca davranmıyoruz ki hayvanlara bunu nasıl yapacağız? Yarınki haber başlıklarından bir kaç metni şimdiden görebiliyorum. Hayvancağızı keseceğim derken kolunu, bacağını kesenler hastanelerin acil servislerini dolduracak. Canını kurtarmaya çalışan danalar kendilerini yollara vuracak ama sonuçtan kurtulamayacaklar. -Abi onca para vermişler hayvana, e tamam haydi git canını kurtar diyen olur mu? E tabi bir de tatil dönüşü olayları var. Olayı canavara bağlayıp kendimizi akladığımız trafik canavarına verilecek kurbanlarda olacak...

Neyse çok söylendim sanırım, ama inanın bunları sizleri düşündüğümden paylaştım. Yediğinize, içtiğinize, gezdiğinize, kestiğinize çok dikkat edin. Herkesin "Kurban Bayramı"nı kutluyorum. Sevdiklerinizle ve ağzınızın tadıyla yaşayacağınız nice bayramlara diyorum.

Ben bayramda annemin yanına taşınacağım yani azzzz sonra evden çıkacağım. Kujumcuğum hala Somali'de, Abuzum'da Van'a gitti yardıma... Ana kız yan yana diz dize kutlayalım bu bayramı... 

Öptüm kocamannnn.

Not: Dün VanilyaClub'den ilk kargomu aldım. İçinden çıkan ürünler hakkında uzunca bir yazı hazırlayacağım. Şimdilik şu kadarını söylemeliyim. Paketi çok şıktı, parfümün kokusunu çok beğendim. Ojenin rengi de süperdi. Kalan ürünleri kullanınca nasıl oldukları hakkında da yazacağım.

Tiroid Papiller Ca: Tanı ve Ameliyat Sürecim

Merhaba, Burada olduğuna göre sanırım biraz kaygılısın. Ya kendin ya da çevrende sevdiğin, değer verdiğin bir insan için şu an da korku ve e...